service 1 Video 1 Video 1
SHIFT DOO

SHIFT doo, preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge osnovano je 2004. godine, a od 1.10.2009. godine postalo je deo međunarodne prodajne mreže italijanskog proizvođača pneumatskih komponenti Metal Work Pneumatic spA, Concesio, Brescia. Kao uvoznici i distributeri proizvoda Metal Work-a za teritoriju Srbije, u prilici smo da obezbedimo garantovano kvalitetne proizvode u vrlo kratkom roku sa naših zaliha pod povoljnim uslovima.

Metalwork

Metal Work je italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju pneumatskih komponenti za automatizovane sisteme. Osnovana je 1967. godine kao radionica za izradu priključaka za komprimovani vazduh. Firma se postepeno razvijala i širila svoj proizvodni program, da bi se danas svrstala u red lidera na svetskom tržištu u oblasti pneumatskih komponenti. saznajte više...

service 2

Dostava proizvoda na teritoriji Republike Srbije. Proizvodi će vam biti isporučeni u roku od jednog radnog dana od dana prijema vaše porudžbine. Ukoliko plasirate Vašu porudžbinu pre 12 časova radnim danima (ne uključujući praznike), ona će vam biti poslata istog dana. Porudžbine plasirane posle 12 časova, biće vam poslate narednog radnog dana.